Star Conflict

Actie PvP MMO in de ruimte - Star Conflict, een verbazingwekkende space shooter uitgebracht door Gaijin Entertainment, met als doel om de meest snelle, actiegerichte combat te brengen die dit genre ooit heeft gezien. Kies tussen 3 facties en laat je naam achter in het sterrenstelsel.

Speel Nu

Game to download

Only available in English

Genre:
actie, shooter, oorlog

Setting:
sci-fi

Screenshots [klik om te vergroten]

Spel overzicht

Star Confict is een MMO in de ruimte. De speler past zijn eigen vloot aan en neemt hierover de controle. Wees een leider en voltooi verschillende PvE missies, alleen of in een groep met andere spelers. Kies vervolgens een van de meer dan honderd verschillende ruimteschepen om deel te nemen aan de geweldige PvP battles.

Geniet van een diepe meta game. Stuur je schepen uit om hun automatisch credits te laten farmen en invloed voor je uitgekozen factie te krijgen. Voltooi toenemend moeilijkere uitdagingen en claim je plek op de ranglijsten. Wat het ook is dat je wilt in een computerspel, de kans is groot dat je het tegen zult komen in Star Conflict.

Het echte wonder is dat Gaijin's spel dit alles doet, terwijl het tegelijkertijd een van de mooiste free to play games tot nu toe is. Als je van de ruimte, of over het algemeen van videogames, houdt, dan is Star Conflict een aanrader. Hoogstwaarschijnlijk kun je iets vinden dat jou interesseert.

➔ Main points:

  • MMO Shooter met geweldige, actievolle PvP.
  • Eerlijke cash shop.
  • Intense combat.
  • Geweldige graphics en interessante progressie keuzes.

Volledige recensie

Een keus uit drie

Zo veel opties.

Voordat je in Star Conflict duikt en ziet wat Sector 1337 heeft te bieden, zul je een factie moeten kiezen. Je hebt de keuze tussen: Jericho, een gemeenschap van verbannen mensen. The Empire, een standvastige supermacht. En The Federation, een bondgenootschap van vrije werelden.

Elke factie heeft zo zijn eigen sterktes en zwaktes. Bijvoorbeeld, de Federation schepen zijn snel. Ze zijn zeer manoeuvreerbaar en behendig, maar, om dit te bereiken zijn hun schilden en rompen zwakker. Jericho schepen hebben sterke schilden en capacitors, maar zwakke rompen. Empire schepen hebben de sterkste rompen, maar zijn langzamer dan de rest.

Door influence te krijgen bij de verschillende facties en schepen te levelen van die factie, zul je uiteindelijk door middel van een World of Tanks-achtige progression tree nieuwe schepen vrij spelen. Het uiterlijk van elk schip kan door middel van verschillende verf en accessoires aangepast worden. Deze worden gekocht door middel van de premium currency.

Het 3 factie systeem is erg vermakelijk. Zo voelt het alsof je altijd belangrijke keuzes moet maken, en dat deze keuzes ook echt invloed hebben op je speelstijl en toekomstige keuzes. Het voegt ook toe aan de herspeelbaarheid van het spel en hierdoor kan ook makkelijk nieuwe content toegevoegd worden.

Toeters en bellen

Star Conflict is een van de mooiste dog fighting games op de markt. Dit is natuurlijk ook te verwachten, aangezien het uitgebracht is door dezelfde studio als War Thunder. Hoewel de huiveringwekkende sfeer van de ruimte, gecombineerd met de geweldige graphics en geluidskwaliteit ervoor zorgen dat Star Conflict een klasse apart is.

Tijdens het spelen had ik over het algemeen 160fps waardoor het me lijkt dat je voor dit spel niet echt een extreme gaming pc nodig hebt om het soepel te spelen.
De animaties zijn zeer soepel en de omgevingen zitten vol met detail. Je kunt goed zien hoeveel aandacht aan het spel besteed is, en dat de kleinste details vol liefde gemaakt zijn.

De animaties zijn extreem soepel en de omgevingen zitten vol detail

Speel met de wereld

Je zult veel stilzitten.

Als het spel een negatieve kant zou hebben, dan zou het bij het PvE gedeelte liggen. Alles voelt hetzelfde aan en lijkt saai De actievolle combat uit het PvP gedeelte gaat niet zo goed op in het PvE gedeelte. De AI is niet echt uitdagend, in ieder geval niet in de vroege missies en samenwerken met je teammates is niet nodig. Meestal zul je niet eens merken dat ze er zijn.

De grootste uitdaging komt uit de grote hoeveelheid schepen die je voor een missie zult moeten vernietigen. Het neerschieten van hersenloze drones kan best wel eens leuk zijn, maar na een tijd zal dit saai worden en zul je toch wat meer uitdagingen en diepgang willen. Hiervoor zul je dus bij de PvP opties moeten kijken.

Speel tegen de wereld

Voor de duidelijkheid, in dit spel draait het om de PvP combat. Het is snel, intens, actievol en heeft een flinke “learning curve”. Maar boven dit alles is het gewoon een leuk spel om te spelen. Het grootste gedeelte van de PvP combat in het begin, zal tegen bots zijn. Deze bots zijn niet erg moeilijk om te verslaan, en je zult hier ook niet zo snel dood gaan. Hier heb je dus de mogelijkheid om de basis van het spel te leren.

Het beste komt nadat je dit gedeelte achter de rug hebt. Zodra je het eindelijk tegen andere spelers kunt opnemen, zal het gehele spel anders spelen. Zo zul je iedere speler zijn strategie uit moeten vogelen en manieren zien te vinden om ze te verslaan. Iedere speler heeft zijn eigen schip en ook zijn eigen speelstijl.

Bijvoorbeeld, een bepaalde speler kan een fighter class ship gebruiken met sniper-achtige gauss cannons. Deze speler zal veel achter dekking blijven en wachten op kansen om nietsverwachtende spelers kapot te knallen. Terwijl een andere speler een interceptor class ship zal gebruiken met rapid fire blasters. Deze speler is veel beter op korte afstanden en zal tegenstanders blijven achtervolgen om zo dicht mogelijk te komen. Dit soort van “rock-paper-scissors” gameplay houdt het spel interessant, geen van de 2 spellen zijn hetzelfde.

PvP is het beste gedeelte van Star Conflict.

Dit soort van “rock-paper-scissors” gameplay houdt het spel interessant, geen van de 2 spellen zijn hetzelfde.

De spel types zijn gevarieerd, met een grote keus uit objective based maps, samen met de meer standaard deathmatches. Voor vrijwel elke speler is er gewoon lol te hebben in deze mode, zo kun je uren en uren bezig zijn om een perfect schip samen te stellen voor je eigen speelstijl.

Wat het spel helemaal geweldig maakt is het feit dat je de premium currency, in dit spel genaamd “standards”, kunt kopen met credits die je gewoon krijgt door het spel te spelen. Dit betekend dat je niets hoeft te betalen om van alles in het spel te kunnen genieten. Je kunt zelfs een subscription hiermee kopen!

Om een lang verhaal kort te maken

Star Conflict is een prachtige uitstap door het sterrenstelsel. Het heeft geweldige ideeën en een nog betere uitvoering. Op het niet zo interessante PvE gedeelte na, is dit een perfect voorbeeld van hoe een Free to Play game moet zijn.

Het verdien model van Star Conflict is eerlijk en spelers die geen geld aan het spel uitgeven hoeven niet zwakker te zijn.

De actie in het spel is fantastisch en met de gameplay is weinig mis. Dit spel is zeker een aanrader voor iedereen die wat actie wil, en niet alleen voor hardcore fans van space shooters, maar voor liefhebbers van online spellen.

Ready to enter the world of Star Conflict? Click here to play now!

Graphics: volledig 3d
PvP: guilds of facties PvE PvP
Cash shop influence: laag
Exp snelheid: langzaam

Originaliteit
De originaliteit van het spel ligt in de snelle, actievolle PvP combat en het diepe progressie systeem.

Wat Goed Is...

Geweldige graphics

Leuke gameplay

Goed progressie systeem

... en wat niet

Saaie PvE

Veel grinden

Hoge learning curve.


Fun factor
4.0 out of 5
Community
4.0 out of 5
Graphics
4.0 out of 5
7,8
Het Proberen Waard

Review summary

  1. Een keus uit drie
  2. Toeters en bellen
  3. Speel met de wereld
  4. Speel tegen de wereld
  5. Om een lang verhaal kort te maken

Wat goed is...

Geweldige graphics
Leuke gameplay
Goed progressie systeem

... en wat niet

Saaie PvE
Veel grinden
Hoge learning curve.
7,8
Graphics - 80 / 100
Fun factor - 80 / 100
Longevity - 80 / 100
Originaliteit - 80 / 100
Community - 80 / 100

I like this game, I want to
Register and play now