Soldiers Inc.

Futuristische Oorlog Browser Game - Explosies, Diamanten en Onderzoek. Dit, samen met een dosis humor en een futuristische oorlogs sfeer, is Soldiers Inc. Een free to play browser strategie spel.

Speel Nu

Screenshots [klik om te vergroten]

Spel overzicht

Soldiers Inc is een free to play strategische manager game dat zich afspeelt in de nabije toekomst. In deze tijd is er een constante oorlog voor de controle over grondstoffen. Het is weer een typisch Plarium spel met de gewoonlijke humor en voice-overs. Het doel is om je kleine kamp om te toveren in een grote basis vol grondstoffen, troepen, voertuigen en ammunitie. Dit doe je onder andere door andere spelers in de buurt aan te vallen en hun grondstoffen over te nemen.

Het verhaal is als volgt: De speler neemt de rol aan van een commandant in het Republiek van Zandia, een fictioneel land in Afrika rond het jaar 2019. Dit land zit bordevol grondstoffen en daarom ben je aangenomen door het duistere "Syndicate", om zo deze grondstoffen voor hun te winnen. Iedereen wil bezit nemen over deze grondstoffen dus het land is in een constante staat van oorlog. Spelers die al bekent zijn met de spellen van Plarium zullen hier niets nieuws vinden, spelers die die spellen nog niet kennen en iets met een futuristische sfeer willen kunnen hier goed terecht.

➔ Main points:

  • Wees de baas over je eigen basis in een futuristische wereld!
  • Speel samen met andere spelers in een Combine.
  • Bouw je eigen leger op en neem alles over!
  • Bordevol humor.
  • Inclusief voice-overs!

Volledige recensie

Diamanten

Het spel begint met de gewoonlijke intro en quests die je in alle Plarium spellen ziet. Hier wordt uitgelegd hoe je je basis moet opbouwen, grondstoffen moet verzamelen en hoe je gevechten moet uitvoeren. Door deze quests te doen krijgt de speler een klein deel premium currency (Diamonds). Ook wordt hier de interface uitgelegd en hoe je het beste verder kunt gaan om zo sterk mogelijk te worden.

Het begin van je basis.

In het kort bevind je je in een wereld in de nabije toekomst, waar alles in puin ligt door conflicten over macht en grondstoffen.

Het begin van Soldiers Inc is niet bijzonder origineel, het is de standaard verklaring van oorlog dat een veelvoud van verhalen mee beginnen. Toch doet het het doel om ons te introduceren in een gevaarlijke omgeving goed, zonder hierbij onwaarschijnlijke scenario's bij te trekken. In het kort bevind je je in een wereld in de nabije toekomst, waar alles in puin ligt door conflicten over macht en grondstoffen.

Naast de militaire dingen, speelt Soldiers Inc precies hetzelfde als de andere management/strategie spellen die je online kunt vinden. In het begin heb je de controle over een klein stuk kaal land dat aan je geschenkt wordt. Naast een paar basic gebouwen zal er in het begin niets anders zijn als plaats om je basis uit te breiden. Uit het menu kun je de bouw van landing zones, munitie fabrieken, oil rigs, barracks, verdedigings gebouwen en vele andere faciliteiten die nodig zijn om sterker te worden.

Grondstoffen

Net als bij de andere browser strategie spellen staat het managen van grondstoffen ook in Soldiers Inc Centraal. Deze grondstoffen worden gebruikt om je basis beter te maken en nieuwe units te kunnen maken, om zo sterker dan de tegenstanders te worden. Er zijn 3 primaire grondstoffen in Solders Inc. Fuel, Munitions en Rations. Deze zul je passief ontvangen door de Oil Derricks, Munitions Factories en Landing Zone gebouwen in je basis. Ook kun je deze grondstoffen natuurlijk stelen van andere spelers.

Een klein gedeelte van de world map.

Het joinen van een Combine heeft vele voordelen.

Ook zijn er in Soldiers Inc secondary grondstoffen om speciale units te maken. Namelijk Thulium, Influence Points en Drill instructors. Thulium kun je ontvangen via de Black Market of op de World Map. Dit wordt gebruikt om speciale units te huren genaamd “Syndicate Tactical Assault Group”. Influence points krijg je door lokaties met NPCs aan te vallen tijdens speciale events en kun je gebruiken om Contracts te kopen die speciale units trainen. De Drill Instructors krijg je als je level up gaat en via bepaalde missies en kunnen gebruikt worden om unit talent points te verdelen.

Combines zijn de zogenaamde guilds van Soldiers Inc. Hier kunnen spelers samen spelen onder een gedeelde naam, symbool en een hiërarchie. Het joinen van een Combine heeft vele voordelen. Zo krijg je vele groeps voordelen variërend van unieke contracts tot de mogelijkheid om andere spelers in je Combine versterking te sturen door middel van je eigen units. Zo is het mogelijk om samen strategische punten over te nemen en kun je zelfs een Combine met andere Combines verbinden om zo samen haast onverslaanbaar te worden.

Precies hetzelfde

Grafisch gezien doet Soldiers Inc het precies hetzelfde als alle andere spellen die door Plarium ontwikkeld zijn. Niets beter maar ook zeker niet slechter. De opbouw van de basis is goed gedaan met een sfeer die het verval, dat bij het verhaal past, goed uitbeeldt. Ook zul je overal in de basis en de rest van het spel animaties zien die het spel, ondanks dat het zich in een tijd van oorlog afspeelt, een gevoel van leven geven. De wereld map is van mindere kwaliteit maar de muziek maakt weer veel goed.

De graphics zijn vergelijkbaar met de andere Plarium spellen.

Zo zul je, als je betaald, zo veel sneller zijn dan gratis spelers dat ze je eigenlijk niet in kunnen halen als gratis speler.

Net als bij de rest van dit soort spellen, staat echt geld centraal. Je kunt gewoon van alles kopen in de cash shop, waardoor je een groot voordeel hebt tegenover gratis spelers. Zo zul je, als je betaald, zo veel sneller zijn dan gratis spelers dat ze je eigenlijk niet in kunnen halen als gratis speler. Maar de meeste spelers zullen niet oneindig veel geld in het spel stoppen, dus kun je als gratis speler (met heel veel geduld) ook in de buurt van betalende spelers kunnen komen.

Conclusie

Soldiers Inc is echt weer een strategie spel met de Plarium formule. Zo kun je humor verwachten van diegene die je het spel uitlegt en is de combat, het opbouwen van je basis en de cash shop precies hetzelfde als in de rest van de Plarium spellen. Indien je al 1 van de andere Plarium games speelt is dit spel alleen aan te raden als je iets zoekt met een futuristische oorlogs sfeer. Voor spelers die onbekend zijn met Plarium spellen kan dit best het spel voor hun zijn. Het is lekker casual te spelen en je zult makkelijk nieuwe mensen leren kennen in de Combines.

Ready to enter the world of Soldiers Inc.? Click here to play now!

Graphics: geanimeerde afbeeldingen
PvP: guilds of facties PvP
Cash shop influence: hoog
Exp snelheid: gemiddeld

Originaliteit
Het spel is eigenlijk precies hetzelfde als de andere Plarium games, alleen met een futuristische sfeer.

Wat Goed Is...

Moderne militaire sfeer

Humor

Voice overs

... en wat niet

Niet origineel

Cash shop


Fun factor
4.0 out of 5
Community
4.0 out of 5
Graphics
4.0 out of 5
6,5
Voor Fans

Review summary

  1. Diamanten
  2. Grondstoffen
  3. Precies hetzelfde
  4. Conclusie

Wat goed is...

Moderne militaire sfeer
Humor
Voice overs

... en wat niet

Niet origineel
Cash shop
6,5
Graphics - 80 / 100
Fun factor - 80 / 100
Longevity - 80 / 100
Originaliteit - 80 / 100
Community - 80 / 100

I like this game, I want to
Register and play now