Vikings: War of Clans

Browser game met Vikingen - Beleef een tijdperk waar Vikingen de wereld beheersten in dit oorlogs en strategie browser spel, compleet met geweldige graphics en een levendige community.

Speel Nu

Browser game

Only available in English

Genre:
manager, strategie, oorlog

Setting:
fantasie, historisch

Screenshots [klik om te vergroten]

Spel overzicht

Vikings: War of Clans is een strategie browser spel dat zich afspeelt in een fictionele wereld vol Vikingen, waar als Jarls, spelers hun eigen koninkrijk, legers en helden moeten opbouwen om zo oorlog met elkaar te voeren.

Het spel biedt de traditionele, verslavende koninkrijk bouwende gameplay die veel spelers kunnen waarderen in de vele games uit hetzelfde genre, met daar bovenop een diepgaand progressie systeem en een interessant hero systeem om zo erg gewaardeerde variatie en toegevoegde ingewikkeldheid aan te bieden.

Het spel beschikt ook over werkelijk uitstekende 3D animaties die Vikings: War of Clans geweldige scores geeft voor graphics en presentatie. Je stad is levendig en je zult overal inwoners zien rondlopen en in smederijen, mijnen en boerderijen werken.
Dit, gepaard met de plezante en sfeervolle soundtrack, doet het erg goed om de speler te laten genieten en de atmosfeer van het spel te “beleven”.
Er zijn wel een paar nadelen aan het spel, zoals bijvoorbeeld redelijk lange laadtijden.

Over het algemeen, is Vikings: War of Clans een geweldige browser strategie game die, alhoewel het weinig te bieden heeft aan veteranen van dit genre, een magnifieke en verslavende oorlog spel ervaring bezorgt voor iedereen die old-school, traditionele gameplay zoekt

➔ Main points:

  • Een 2017 stategie browser spel gemaakt met de meest klassieke gameplay normen van dit genre.
  • Geweldige graphics en overtuigende atmosfeer gebaseerd op de wereld van Vikingen.
  • Verslavend doordat je uren bezig kunt zijn met je koninkrijk op te bouwen of oorlog te voeren, alleen of met een clan.
  • Diepe progressie systemen voor strategie liefhebbers die voor verschillende manieren om het spel te spelen zorgen.
  • Vereist geen betaling om van het gehele spel te genieten, alhoewel voordelen voor betalende spelers erg duidelijk zijn.

Trailer

Volledige recensie

Introductie voor oorlog

Vikings: War of Clans is de nieuwste browser-based oorlogs strategie game van Plarium, dat zich afspeelt in de wereld van Vikingen. Zoals vele van zijn voorgangers, gebruikt ook dit spel van de geteste en bewezen formule om strategisch steden te bouwen en dit te combineren met MMO oorlogsvoering
Wanneer een speler begint met zijn reis, leren ze de wereld te kennen via een omvangrijke inleiding. In wezen, erven de spelers de rol van Jarl, en krijgen de taak om je stad op te bouwen, legers te stichten voor oorlog en andere steden te plunderen, terwijl ze ook de grondstoffen moeten managen.
In een oogopslag, is het makkelijk om te zien waarom de gameplay bekend zou zijn, aangezien het hoofddoel is om een krachtige speler te worden met het grootste leger en invloed, samen met een clan of alleen. Hoewel, er onder de oppervlakte, diepe progressie systemen zijn die ervoor zorgen dat spelers strategische keuzes moeten maken hoe ze hun koninkrijk opbouwen.

In Vikings, speelt de combat zich af in real time en kun je zien hoe je legers over de map naar hun bestemming marcheren

In een oogopslag, zijn er eigenlijk 2 perspectieven waar je het grootste gedeelte van je tijd zult doorbrengen: de eerste is het perspectief van je stad, en de tweede is het perspectief van de gehele map.
Elke stad heeft zijn eigen coördinaten die gebruikt worden om de locatie op te sporen voor oorlog of diplomacy

Het stadsperspectief is waar de spelers het grootste gedeelte van hun tijd zullen doorbrengen, om zo een flinke hoeveelheid gebouwen te bouwen – dit zorgt voor grondstof productie, training van troepen, vergaren van kennis en verdediging van de stad – welke een speler zijn invloed en grootte als bekwame Jarl zullen beinvloeden.
Gebouwen kunnen worden geupgrade naar hogere levels met grondstoffen om zo de effectiviteit van training en grondstofproductie beter te maken, maar zijn ook allen afhankelijk van het level van het paleis, dus heeft dat de upgrade prioriteit.

De globale map is waar de lol begint, aangezien je perspectief veranderd naar een map met rasters die alle steden en neutrale grondstoffen laat zien die je kunt aanvallen en plunderen voor loot en beloningen.

Progressie & strijd

Als het aankomt op progressie, is de grootte en diepte van Viking’s vooruitgangs-systemen erg indrukwekkend.
Hoewel het de gebruikelijke ervaring en leveling systemen gebruikt voor je Jarl, je stad en held, biedt het spel meerdere vertakkende progressie wegen in de vorm van tech, research en crafting trees, waardoor het allemaal interessanter wordt.
Ook al kost het veel tijd en grondstoffen om elke te voltooien, is het goed om te zien dat het niet alleen maar filler content is maar bruikbare punten die je troepen, stads economie en nog veel meer beter maken.

Waar het spel het een beetje minder doet, zijn de combat mechanics.
Oorlog voeren met een naburige stad is zo simpel als op ze te klikken op de globale map, een bepaalde hoeveelheid units waarover je beschikt in te voeren en zien hoe ze in real-time naar de locatie marcheren.
Het resultaat van de slag zal beslist worden door verschillende factoren, zoals sterkte van de legers, level van de stad, hero level en level van de muur.
Je kunt zien dat de reis van je troepen die op hun weg naar de bestemming zijn volledig in geanimeerd 3D is. Wat helaas wat jammer is, is dat je nooit de gevechten ziet gebeuren. In plaats daarvan, krijg je het resultaat in je mailbox met wat statistieken van de slag en info van je loot (indien je die hebt gewonnen).

Heroes spelen een belangrijke rol in het succes van je koninkrijk en, net zoals in RPG spellen, kun je ze levelen en equippen met de beste equipment.

Oorlog voeren met een naburige stad is zo simpel als op ze te klikken op de globale map, een bepaalde hoeveelheid units waarover je beschikt in te voeren en zien hoe ze in real-time naar de locatie marcheren.

Hoewel een klein nadeel, zorgt de simpelheid van het combat systeem ervoor dat spelers meer tijd hebben om te kunnen focussen die oorlogsvoering leuk maken, zoals het stichten of het aansluiten bij een clan, waar spelers grondstoffen en hulp naar elkaar kunnen sturen.

Wees een held

Waarschijnlijk het meest interessante element in Vikings: War of Clans is het unieke hero systeem dat echt een lekkere vernieuwing in het genre is.
Elke speler krijgt zijn eigen customizable hero personage die experience en levels krijgt terwijl jij je koninkrijk opbouwt en oorlog voert.
Heroes krijgen skill points die vervolgens weer in twee verschillende trees gebruikt kunnen worden die ieder z’n eigen nuttigheden hebben. Zoals de effectiviteit van je legers terwijl ze aanvallen of verdedigen, of de efficiëntie van je stad als er geen oorlog bezig is.
Als toevoeging daarop, kun je ook crafting materialen krijgen door steden van tegenstanders te raiden. Deze kunnen weer gebruikt worden om equipment voor je hero te maken om de bovengenoemde doeleinden beter te maken.
Voor een oorlogs strategie browser spel, is dit RPG element zonder twijfel een fijne toevoeging in vergelijking met de rest van dit genre.

Een overtuigende, levendige wereld

De sfeer in dit spel is geweldig!

Zonder twijfel zit Vikings: War of the Clans boven in de top van de mooiste browser games van dit moment.
Je stad bruist van leven en je kunt je inwoners door je stad zien lopen en zien werken in de smederijen, mijnen en boerderijen.
Spelers kunnen zelfs speciale effecten aan zetten in het opties menu om veranderingen in de omgeving en magische effecten te zien.
Bij de globale map, is het mooi om je legers over de wegen te zien marcheren in 3D naar je gekozen bestemming. Dit geeft wat meer leven aan de saaie routine die je ziet in vergelijkbare spellen.
De ontwikkelaars van Vikings hebben veel moeite gestopt in het maken van een spel dat er zo goed en aantrekkelijk uitziet voor spelers, en dat is goed te zien: we hebben nog niet eerder zo veel attentie voor detail gezien in een strategische browser game.
Het spel heeft ook veel voordelen door het Vikingen thema, met de graphics en muziek die authentiek zijn aan de periode.

Zodra spelers wachten op de wachttijden van de gebouwen en gevechten, komt de community goed naar voren.
The world chat is altijd druk bezet en beschaafd, met invites voor clans en wordt er ook geregeld advies gegeven voor nieuwe spelers.
De ontwikkelaars doen ook hun deel voor de community, met constante in game events die spelers belonen als ze deelnemen aan de vele quests en doelen.

Het uiteindelijke oordeel

Het is waarschijnlijk veilig om te zeggen dat Vikings: Age of War zo veel te bieden heeft voor liefhebbers van browser games.
Van de welbekende koninkrijksbouw en MMO oorlogsvoering, tot de geweldige nieuwe toevoegingen van de knowledge trees en het hero systeem, het spel doet het erg goed om spelers betekenisvolle doelen te geven. Dit geeft een groot voordeel aan actieve spelers die lang blijven spelen, waardoor het erg verslavend is.

Als we naar de grafische kant van het spel kijken, is deze titel zeker weten een van de beste spellen tot nu, en de plezante, thematische soundtrack voegt veel toe aan de overtuigende sfeer.
Zelfs als “meeslependheid” meestal niet als een van de beste aspecten is terwijl je een browser game speelt, is het in dit spel erg vermakelijk om in te zoomen en je kleine 3D inwonders te bespieden terwijl ze hun dagelijkse routines uitvoeren. Voor het eerst in een browser game heb je als speler het gevoel deel te zijn van de wereld, en dat is een groot pluspunt.

Helaas, is de cash shop toch wel een beetje bedenkelijk. Hier worden een overvloed aan voordelen aangeboden in de vorm van speed boosts en zelfs grondstoffen waardoor het toch redelijk pay to win is. Wat wel weer goed is, is dat je niet geforceerd wordt om echt geld uit te geven.
Daarnaast, is het erg moeilijk om veel meer nadelen te vinden, naast de soms erg lange laadtijden als je het spel voor het eerst opstart, maar dit kan later nog verbeterd worden.

Uiteindelijk is Vikings: War of Clans een vermakelijke nieuwe toevoeging aan de lijst van Plarium spellen, die een sfeervolle game neerzetten voor fans van het genre.

Als je voor een traditionele browser game zoekt die alle klassieke onderdelen op de beste manier implementeert, zoek dan niet verder!

Ready to enter the world of Vikings: War of Clans? Click here to play now!

Graphics: geanimeerde afbeeldingen
PvP: guilds of facties PvP allen tegen allen
Cash shop influence: hoog
Exp snelheid: gemiddeld

Originaliteit
Een diepgaand hero systeem en een 3D geanimeerde wereld die uitblinkt voor een browser spel.

Wat Goed Is...

Geweldige graphics en animaties

Diep strategische gameplay

Verslavend

... en wat niet

Fullscreen benodigd

Lange laadtijden

Bedenkelijke cash shop


Fun factor
4.0 out of 5
Community
4.0 out of 5
Graphics
5.0 out of 5
9,0
Uitstekend

Review summary

  1. Introductie voor oorlog
  2. Progressie & strijd
  3. Wees een held
  4. Een overtuigende, levendige wereld
  5. Het uiteindelijke oordeel

Wat goed is...

Geweldige graphics en animaties
Diep strategische gameplay
Verslavend

... en wat niet

Fullscreen benodigd
Lange laadtijden
Bedenkelijke cash shop
9,0
Graphics - 100 / 100
Fun factor - 80 / 100
Longevity - 80 / 100
Originaliteit - 80 / 100
Community - 80 / 100

I like this game, I want to
Register and play now