League of Angels II

Fantasy Browser MMORPG - Flinke jetsers, schaars geklede engelen en simpele gameplay. Dit, samen met auto-vanalles en slechte voice-overs, is League of Angels II. Een MMORPG voor in je browser.

Speel Nu

Browser game

Only available in English

Genre:
mmorpg

Setting:
fantasie, anime

Screenshots [klik om te vergroten]

Spel overzicht

Zoals de naam al doet vermoeden, is League of Angels II het vervolg op het populaire browser spel League of Angels. Het doet qua uiterlijk redelijk wat denken aan de traditionele MMORPGs met een isometrisch camera perspectief. Maar qua gameplay kan het eigenlijk niet verder van de oude MMORPGs zijn. Dit is absoluut geen hardcore RPG waar je technisch zeer goed moet zijn indien je ver wilt komen.

Natuurlijk is een League of Angels spel niet compleet zonder engelen in weinig verbergende kleding. Zo zul je deze rondborstige engelen overal tegenkomen. Ook aan de gameplay is weinig veranderd, zo gaat alles nog steeds automatisch met een enkele klik. De verbeteringen liggen voornamelijk in het upgraden van je angels, het verhaal en de graphics. Hiervan is de laatste het meest vooruit gegaan, in plaats van sprites hebben alle karakters nu 3d modellen.

➔ Main points:

  • Een wereld vol schaars geklede, rondborstige engelen.
  • Goede graphics.
  • Laat het spel het werk voor je doen!
  • Extreem veel activiteiten.
  • Verslavende en simpele gameplay!

Trailer

Volledige recensie

Nog steeds simpel

Qua gameplay is er niet veel veranderd in vergelijking met de voorganger. Zo zul je nog steeds de auto-alles hebben (auto walking, auto combat, afk leveling etc). Zo wordt er steeds extreem duidelijk aangegeven wat je moet doen (in heb begin heb je vaak niet eens de optie om op iets anders te klikken dan dat aangegeven wordt). Hierdoor kun je dus lekker simpel een beetje rondklikken en verder komen in het spel. Als je dus een lekker casual spelletje wil, is dat best welkom.

Het spel zit vol met rondborstige engelen.

Gelukkig zit, net als bij de voorganger, het spel nog vol met activiteiten!

Gelukkig zit, net als bij de voorganger, het spel nog vol met activiteiten. Zo zijn de bekende dungeons weer terug in combinatie met de Elite dungeons. Ook zijn de Arena, Hero Trial, Abyss, Dominion van de partij. Je hebt zelfs de optie om co-op quests te doen en gelukkig maken ook de Raid Bosses weer een comeback! Er zit werkelijk te veel om op te noemen in het spel, op dit gebied doet League of Angels 2 het zeker goed!

Het is in ieder geval duidelijk, dat de ontwikkelaars flink wat meer tijd en geld in het ontwikkelen van League of Angels 2 hebben gestopt, in vergelijking met zijn voorganger. Zo merk je bij het verhaal al meteen dat er iets meer diepgang is. De engelen hebben een stuk meer invloed op de speelwereld. Dit wordt duidelijk gemaakt door het feit dat de engelen niet meer compleet afhankelijk van de “hero” zijn. Zo zijn de engelen nu opgesplitst in 3 verschillende facties, namelijk:

The Three Kingdoms

The Tempest Kingdom, gesticht door Apocalypta; de Engel van Oorlog. Moira beschuldigde de mensheid met de corruptie van hun leider. Zodra de oorlog beëindigd was, nam ze haar volgers mee naar het noorden en is ze de Tempest Kingdom begonnen. Haar mensen delen radicale ideologieën. Eerstens, Engelen hebben het recht om over de mindere rassen te regeren. Ten tweede, vrede kan niet bereikt worden zonder conflict.

Er bestaat nu conflict tussen de engelen.

De engelen zijn nu opgesplitst in 3 verschillende facties.

The Celestial Kingdom, gesticht door Fortuna; de Engel van het Lot. Fortuna geeft haar ras de schuld van de vernietiging van Elysium. Om de fouten van The Great War goed te maken, heeft Fortuna een toevluchtsoord gesticht voor alle vluchtelingen. Ze vond dat het haar doel was om die te helpen die alles verloren hadden. Haar daad van genade leidde uiteindelijk tot de opkomst van The Celestial Kingdom.

Midas Kingdom, gesticht door Athena; de Engel van bescherming. Nadat de Great War Elysium in puin had gelaten, nam de engel Athena het initiatief om het land terug naar de voormalige schoonheid te herstellen. Ze creëerde het koninkrijk van Midas en opende haar poorten voor alle rassen. De mensen van Midas waren allemaal gelijk van waard en kregen de vrijheid om hunzelf te ontwikkelen. Onder Athena’s wijsheid en leiding werd het Midas Koninkrijk de grootste en welvarende van de 3 Angel Kingdoms.

Niet zo slecht

Grafisch gezien is League of Angels 2 een flinke verbetering in vergelijking met zijn voorganger. Zo zijn de sprites vervangen door redelijk ogende 3d modellen. Hierdoor ziet het spel er voor een browser game helemaal niet zo slecht uit! De animaties zijn ook redelijk, maar er is 1 punt dat helaas niet zo goed is. En dat zijn de voice-overs. Deze zijn gewoon slecht, de enige manier om dit niet vreselijk te laten zijn, is om ze meer als een parodie te zien. Dan kun je er in ieder geval nog om lachen.

De sprites zijn vervangen door 3d modellen.

Helaas is de cash shop ook precies hetzelfde als in League of Angels.

Helaas is de cash shop ook precies hetzelfde als in League of Angels. Dat betekend dus dat je gewoon zeer goede gear direct kan kopen, wachttijden en limieten kunt omzeilen en ook nog eens chest met van alles en nog wat kunt kopen. Indien je dus op de top van de leaderboards wilt komen, zul je toch echt flink wat geld in het spel moeten stoppen. Als je het niet erg vindt om niet in de top 10-20 te staan en gewoon lekker wilt spelen, dan is dit natuurlijk niet een probleem.

Conclusie

Al met al is League of Angels 2 eigenlijk meer van hetzelfde als zijn voorganger. Er zijn alleen hier en daar wat verbeteringen. Dus als je het vorige spel leuk vond en toch weer wilt beginnen, dan is het zeker een aanrader. De graphics zijn een stuk beter en het is allemaal toch wat beter afgewerkt. Ook als je geen van beide hebt gespeelt, is het aan te raden om gewoon meteen met de 2e te beginnen. Helaas heeft het spel ook dezelfde fouten als de voorganger met 1 toevoeging. De voice-overs konden ze eerlijk gezegd beter uit het spel laten.

Ready to enter the world of League of Angels II? Click here to play now!

Graphics: geanimeerde afbeeldingen
PvP: guilds of facties wedstrijden of duels PvE PvP
Cash shop influence: hoog
Exp snelheid: snel

Originaliteit
Precies hetzelfde als zijn voorganger met een paar verbeteringen.

Wat Goed Is...

Verslavend

Simpel

Zeer veel activiteiten

... en wat niet

Slechte voice-overs

Pay to Win


Fun factor
3.5 out of 5
Community
3.5 out of 5
Graphics
3.5 out of 5
8,4
Uitstekend

Review summary

  1. Nog steeds simpel
  2. The Three Kingdoms
  3. Niet zo slecht
  4. Conclusie

Wat goed is...

Verslavend
Simpel
Zeer veel activiteiten

... en wat niet

Slechte voice-overs
Pay to Win
8,4
Graphics - 70 / 100
Fun factor - 70 / 100
Longevity - 80 / 100
Originaliteit - 80 / 100
Community - 70 / 100

I like this game, I want to
Register and play now