Shooter games

Wat Goed Is...

Visueel zeer goed

Veel updates

Gebalanceerde cash shop

... en wat niet

Weinig gamemodes

3.2 out of 5
Editorial vote: 6,5


Watch the trailer:

Genre: shooter, simulatie, oorlog

Setting: stad, heden

Graphics: volledig 3d

PvP: guilds of facties PvE PvP


Armored Warfare is een moderne militaire tank shooter ontwikkeld door Obsidian Entertainment en uitgebracht door Mail.Ru. De open beta is begonnen op 8 Oktober, 2015 en binnenkort komen er ook premium accounts. Armored Warfare moet het voornamelijk hebben van zijn competitieve co-op battles en gebruik van hedendaagse tanks en artillery.

In deze free to play MMO heb je de mogelijkheid om tegen je omgeving en medespelers op te nemen. Zo zul je altijd flinke vernietiging om je heen zien. De originaliteit van dit spel is controversieel, aangezien het veel weg heeft van World of Tanks (Een zeer succesvol tank spel gemaakt door Wargaming). Wat Armored Warfare anders doet dan de competitie, is dat ze moderne equipment gebruiken en dat er een story-line in het spel zit.

➔ Main points:

  • Verwoestbare omgevingen.
  • Moderne high tech tanks.
  • Keuze uit 5 verschillende soorten voertuigen.
  • Next Generation Graphics.
  • Mogelijkheid om co-op tegen de computer te spelen.

Wat Goed Is...

Veel vliegtuigen

Makkelijk om op te pakken

... en wat niet

Grafisch niet bijzonder

3.2 out of 5
Editorial vote: 6,5

Genre: shooter, oorlog

Setting: historisch, zee

Graphics: volledig 3d

PvP: PvP

Only available in English

World of Warplanes is ontwikkeld door Wargaming, beter bekend door World of Tanks.
Het spel is in essentie hetzelfde als World of Tanks maar dan in de lucht!

Er is een overvloed aan verschillende vliegtuigen die ook nog eens flink te customizen zijn met verf, nose art en emblemen. Ook de wapens, het chassis en de motoren zijn aan te passen. Om het nog af te maken zijn er verschillende consumables, mountable equipment en ook nog diverse soorten ammunitie.

De combat is snel, rondes kunnen niet langer dan 15 minuten duren maar meestal is het na 7 a 8 minuten al voorbij. Qua controls houdt World of Warplanes het lekker simpel, W om te acceleren, S om af te remmen en met de muis richten en schieten. Maar de tactische kant van het spel duurt wel wat langer om onder te knie te krijgen.